2 Mart 2017 Perşembe

Blog Yayınınızı Blogger Anasayfada Gizleme

Blog Yayınınızı Blogger Anasayfada Gizleme

Blog sayfamızı daha fazla okuyucu çekmek için ve bunun içinde arama motorları tarafından görünür kılmak için kullanırız. Fakat bazen öyle durumlar vardır ki, son yazdığımız yayınlar ana sayfada en üstte görülsün istemeyiz.
Mesela son yazınızın biraz daha geçmiş bir olay veya konu hakkında olduğunu düşünelim ana sayfanızda en üstte görülmesi, okuyucuda daha aşağılarda yer alan diğer yazılarında daha eski olacakları izlenimi uyandırabilir. Veya paylaşımınız sadece kayıtlarda dursun arama motorlarında görünsün istersiniz ama diğer yayınlarınza göre daha az önemli olduğu için en üstte durmasını istemezsiniz. Bunu aşağıdaki tekniği kullanarak kolayca çözebilirsiniz.

Blog Yazı Tarihinizi Eskiye Alın

Bu teknik ile hiçbir kodlama yapmadan çok basit bir şekilde yayınızı eski tarihe alarak ana sayfada çok altlarda görünmesini sağlayabilirsiniz. Birçok blogger sayfası ana sayfada yayınları yayın tarihleri yeniden eskiye doğru gösterecek şekilde ayarlı olduğundan bu yöntemi uygulamak çok kolaydır.

Yapmanız gereken yayın yazdığınız sayyfada sağ tarafta program yapa basmak, sonrasında tarih ve saati ayarlaya basarak geçmiş bir tarih seçin.

Bu seçeneği daha önce yayınlamış olduğunuz yayınlarda da kullanabilirsiniz. Eskiden yayınlanmış yazılarda "Program Yap" yerine " Yayınlanma Tarihi" yazacaktır. buna basarak yayın tarihini değiştirebilirsiniz.

Blog Yayınınızı Blogger Anasayfada Gizleme



Umarım faydalı olmuştur. Soru ve Önerilerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.